sâmbătă, 23 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Paste fericit!

Dragul meu oaspete, iti doresc sarbatori cu bine alaturi de cei dragi si, in plus, ... 


A dvs., Dama fara camelii

vineri, 22 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

In vinerea mare

Multi dintre noi, simtim nevoia, in zilele premergatoare Pastelui, sa fim mai tacuti si sa ne rugam ... 
miercuri, 20 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Azi, fara cuvinte! (2)

Traditii, cu truda si rabdare ...
Cuvintele, putine ce-i drept, dar lamuritoare, le gasiti la Carmen !
marți, 19 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Sa va explic ...

Blogul de fata mi l-am imaginat ca pe o ladita in care sa adun, ca zestre, scrierile, muzicile sau chiar fotografiile care m-au atras in peregrinarile mele virtuale. De la capturarea de pe internet, am trecut pe negandite, incurajata fiind si de dvs., la propriile scrieri, pentru ca  am simtit nevoia sa-mi fac cunoscute impresiile sau comentariile. Privind inapoi, va marturisesc ca sunt incantata de ce am realizat si, mai ales, cum am evoluat in aceasta jumatate de an de activitate in campul ... blogosferei.

Cu toate acestea, de Florii am simtit nevoia sa mai "inaugurez" inca un blog, constientienta fiind ca imi va fi dificil sa gestionez doua in acelasi timp. Cu vreo saptamana inainte, cainele meu de incredere, Feedjit, m-a atentionat de faptul ca traficul creste intr-un mod de-a dreptul ametitor. Eram atat de incantata de acest lucru, incat, in acele zile, am si scris un articol pe acest subiect. Interesant este ca usor, usor mi s-a parut nedrept sa am succes cu ceva selectat de pe internet, atata timp cat unii considera ca scriu binisor. 
Si, uite, asa se face ca mi-am dorit sa am o pagina numai pentru scrierile mele, o pagina in care, prin ceea ce fac, sa militez impotriva abuzului de copy-paste. 
luni, 18 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Am demarat un nou proiect

Ieri, am demarat un nou proiect, numit "Ganduri la suprafata", care se vrea ca o completare a celui de fata. De ce ganduri la suprafata? Mi-am zis, deodata, ca ... decat sa ai ganduri ascunse, mai bine sa ai ganduri la suprafata. 
Voi pune pe tapet, numai acele ganduri care merita sa fie scoase la suprafata si, implicit, sa vi le impartasesc. Daca voi reusi, in ceea ce mi-am propus, ramane de vazut din reactia dumneavoastra.
De fapt, mi-am dorit sa fie un blog de autor, in care sa scriu putin, dar cuvintele, chiar si fotografiile, sa-mi apartina. Numai muzica, care, de-a lungul vietii, a fost una din prietenele mele de nadejde, va fi preluata de pe internet. Din pacate, nu am trecut de stadiul de a canta la anumite petreceri sau chiar in masina ...