sâmbătă, 16 octombrie 2010 | By: Dama fara camelii

Exista chiar mai multe explicatii !

Ma justificam acum doua zile cum de-am aparut si eu prin zona, asa ca o bloggerita la inceput de drum.
Dupa acel episod, de zvac al orgoliului meu, si dupa ce am devenit propietareasa de domeniu (gratis), am stat fain frumusel si m-am gandit: ce fel de blog sa imi fac? Mi-am zis in sinea mea: unul personal, dar nepersonalizat, deoarece nu sunt cine stie ce VIP sa imi "trag" unul personalizat. Cu alte cuvinte, am realizat ca nu castig mare lucru, nici macar trafic (de influenta), daca imi declar identitatea. In plus, am vazut ca diversi, cunoscuti sau mai putin cunoscuti publicului larg, scriu sub acoperirea anonimatului si nu s-ar spune ca n-au avut succes din aceasta cauza.
Ca sa vedeti ca am mai aruncat cate un ochisor prin gradinile blogurile altora, chiar am citit cu surprindere intr-un articol, de faptul ca vestitul Mircea Radu si-a incercat norocul in blogosfera, dar ... sub acoperire. Adevarul este ca saltul lui in primii 250 din Zelist este cu atat mai spectaculos cu cat el a scris fara ca cei care il citesc sa fie sub impactul numelui lui sonor.
Dupa aceste rationamente, m-am gandit: bine, bine, dar ce pseudonim sa folosesc? De la bun inceput, trebuie sa le declar vizitatorilor mei, prin orice expresie sau joc de cuvinte, ca vor avea de-a face cu o femeie, care imi place sa cred ca e perceputa de cei din jur ca fiind una normala.
Asa am ajuns sa scriu ca sunt o dama, care la momentul debutului, neavand nicio floare in vaza din casa, se simtea fara ... camelii. Mai mult, neavand vreodata stofa de curtezana, nu puteam fi in ochii vostri o "dama cu camelii".

Asa ca, cititorule drag, ma prezint in fata ta ca fiind Dama fara camelii.
Imi place sa cred, ca te vei simti atatat si-ti vei spune, precum francezul, Il y a une femme dans toutes les affaires ; aussitôt qu'on me fait un rapport, je dis : « Cherchez la femme !»
Tu ce spui, merita sa ma mai cauti?
vineri, 15 octombrie 2010 | By: Dama fara camelii

Vorba francezului

Il y a une femme dans toutes les affaires ; aussitôt qu'on me fait un rapport, je dis : « Cherchez la femme !»
joi, 14 octombrie 2010 | By: Dama fara camelii
miercuri, 13 octombrie 2010 | By: Dama fara camelii

Daca aveti rabdare, va explic

Intr-o zi cu soare, fix pe 12 octombrie 2010, mi-a trecut o idee "traznet" prin mintisoara asta a mea complicata. Bineinteles ca asta s-a intamplat dupa ce am practicat sportul acela romanesc, stiti dumneavoastra la care ma refer, ala cu aruncatul cu privirea in gradina celuilalt. Asa am ajuns sa-mi zic in sinea mea:
"- Astia alde X, Y, Z au blog si  eu stau cu manutele in san? Oare ei de ce pot sa aiba si eu nu? Ca doar n-oi fi blonda ... la creier."
Asa ca zis si facut, cat ai bate din  palme (de vreo mie de ori), am reusit sa pun in practica ideea realizarii acestui blog si cred ca pentru una ca mine, incepatoare in ale blogging-ului, m-am descurcat binisor. Ehei, ce bine mi-a prins ceea ce am exersat pe copchilu' meu drag. Recunosc ca toata copilaria l-am stresat cu replici de genul: "Gandeeeste, mama!" sau ... "Invata, mama, prin descoperire !". Asa si eu, m-am incurajat spunandu-mi ca daca imi pun mintisoara la contributie si incerc de vreo suta de ori, tot o scot eu la capat si obtin ceva care sa semene a blog. (Noroc ca nu exista si varza a la ... blog, ci numai varza a la Cluj, ca poate aveam sansa ... s-o comit.)
Ca sa nu imi arog merite mai mari decat ar fi cazul, va spun ca am avut noroc si cu bunul meu prieten ... dragutul Google, care m-a luat fain frumos de manuta si mi-a explicat chiar in romaneste cam ce as avea de facut.  In plus, fiind o slujbasa ... umila la stat (asta s-o creada ei!), cu alte cuvinte fiind una care suge numai putin din bugetul si asa saracit al tarii, m-am hotarat sa imi iau un domeniu din asta gratuit.
Si uite cam asa imi justific eu prezenta pe aici, pe taramul blogspot-ului.
Intrebarea este: si daca nu era o zi cu soare, tot asa se intampla ?

Dimineata

Dimineata aceasta reprezinta pentru mine un nou inceput, pentru ca m-am trezit, in plus, cu responsibilitatea de a administra pe langa timp, bani si acest blog.

M-am gandit ca melodia asta s-ar potrivi foarte bine cu ideea de "un nou inceput".

marți, 12 octombrie 2010 | By: Dama fara camelii

Incepand de astazi

Incepand de astazi "locuiesc" si la aceasta adresa (in afara celei din buletin). Incerc sa-mi creez toate conditiile de locuit, exact ca la bloc, pardon ... blog. In rest, sper sa ma inteleg bine cu vecinii mei de blogspot si sa ma primeasca cu caldura in sanul comunitatii lor.