sâmbătă, 2 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii
marți, 29 martie 2011 | By: Dama fara camelii

Doar trei motive

Costin a fost azi in trecere pe la mine, asa ca m-am simtit obligata si, de ce sa nu recunosc, chiar curioasa sa-i intorc vizita. Ce am gasit? Un blog de foarte bun gust, cu multe fotografii de exceptie, insotite de scurte comentarii, care, in multe cazuri, surprind realitatile ce ne inconjoara. Pot sa spun, intr-un cuvant, ca este mai darnic cu imaginile si mai zgarcit cu vorbele. E drept, cuvintele sunt putine, dar atent alese, in timp ce  frazele se vad, de la o posta, ca sunt atent "slefuite".
Si tot umbland, pe ici, pe colo, adica bagandu-mi nasucul cam peste tot, am dat peste o leapsa, care se dorea a fi lasata la indemana oricui vroia s-o preia.
Asa ca, iata-ma in postura de a raspunde intrebarilor sugerate:
  1. Trei motive sa ramai in Romania: parintii; locul copilariei, adolescentei si primei iubiri; traditiile de Pasti si, mai ales, cele de Craciun;
  2. Trei motive sa pleci din Romania: promovarea non-valorilor; "manelizarea" Romaniei; faptul ca, uneori, risti "sa mori cu dreptatea in mana".
Ma intreb oare ce ar raspunde, de exemplu, Bianca, Gabriela, Redsky2010 ?
Chiar si Carmen sau Denisia ar putea sa raspunda, schimband usor sensul intrebarilor. Poate, unii dintre cei plecati v-ati pus vreodata intrebarea, parafrazand un vers celebru: De ce-am plecat, de ce-as mai fi ramas?
luni, 28 martie 2011 | By: Dama fara camelii

Bancul zilei

Cand Dumnezeu a creat căsătoria, i-a promis femeii că va găsi un bărbat ideal în orice colţ al Pământului.

După aceea, Dumnezeu, a făcut Pământul...rotund!



duminică, 27 martie 2011 | By: Dama fara camelii

Despre femei celebre in online

Daca v-am starnit interesul si va si intereseaza acest subiect, va recomand sa cititi un articol aparut, de curand, pe apropo.ro. Hai sa zicem ca este recomandarea mea pentru un week-end mai altfel.
Si, inca ceva, atata timp cat vremea tine cu voi, restul depinde si de dumneavoastra .