marți, 1 martie 2011 | By: Dama fara camelii
duminică, 27 februarie 2011 | By: Dama fara camelii

Nu e dama de vina !

La inceput de an scriam ... "Nu stiu la voi cum este, dar mie scrisul imi confera o stare de liniste si de mult bine. Asa ca, nu intamplator, mi-am promis ca in 2011 sa ma bucur mai mult de hobby-ul acesta, pe care-l am de cateva luni."
Si uite ca timpul a trecut si dama nu a mai reusit, cu toate promisiunile facute, sa intre in transa, astfel incat sa simta nevoia sa mai astearna cateva randuri pe paginile acestui blog. Ma gandesc ca, desi avand peste saptamana un program destul de incarcat, totusi in week-end dama nu are nicio scuza ca nu si-a facut timp pentru a-si oferi si aceasta bucurie. Si cum ne pricepem sa gasim vinovati in jurul nostru, am stat eu pe ganduri si am tot stat si am tot cugetat cautand un raspuns, care sa ma multumeasca.
SI AM GASIT !  ZELIST ESTE DE VINA ! Auzi la el, ca Dama fara camelii este (inca) , la ora cand scriu, mai tare decat 82,24% dintre bloggeri. Pai cand vezi ca dirigintele asta nu te sanctioneaza ca ai cam chiulit in ultima vreme si te mai si linisteste spunandu-ti ca nu are de ce sa te exmatriculeze, pentru ca inca esti ... in top! Stau sa ma gandesc, cum vine treaba aceasta? Pai altii au raspuns prezent, (aproape) zilnic, la strigarea catalogului bloggerilor, si-au facut temele cu constiinciozitate, iar in timpul liber au iesit in blogosfera, socializand din plin si, poate, totusi nu sunt printre favorizatii sortii.  
In concluzie, daca ZELIST era mai dur si stia sa sanctioneze la timp, cred ca si dama promitea ca se va indrepta, ca va incerca sa nu-si mai dezamageasca colegii, cititorii. Dar asa ... cat timp va simti ca sta confortabil in lista lu' ZE, v-a fi imprevizibila reactia si, implicit, prezenta Damei fara camelii printre voi.