vineri, 17 iunie 2011 | By: Dama fara camelii

Mentalitate romaneasca

Un român emigrează în Canada, unde se pune serios pe treaba si începe sa câştige mulţi bani.
În cele din urma se întoarce acasă plin de bani si un vecin verde de invidie îl întreabă :
- Dar cum ai reuşit, mai omule, sa faci atâta avere?
- Pai simplu, mă trezeam în fiecare zi pe la 10-11, făceam un dus, beam o cafeluţa si dădeam un telefon sa vina nişte fete sa ne simţim bine.
După câteva ore de distracţie, pe la 3, ieşeam si eu la munca. Mergeam pe strada si vedeam o hârtie de 100 $, mă aplecam si o ridicam.  Mai încolo era una de 50 $, o luam si pe aia.  Si tot aşa, culegeam de pe caldarâm bancnote peste bancnote, până oboseam si îmi dădeam seama ca e momentul sa mă întorc acasă.  Până noaptea târziu mai mâncam, mă mai distram cu fetele, iar a doua zi o luam de la capăt.
 
Vecinul se decide sa facă si el la fel. Vinde tot, îşi ia bilet de avion si se opreşte in Toronto. Când iese din aeroport, vede pe jos o hârtie de 100$.
Se apleacă si da sa o ridice, dar se răzgândeşte si-si zice :
 
- Da' ce, naiba, doar n-o sa mă apuc de lucru chiar din prima zi !!! ...
miercuri, 15 iunie 2011 | By: Dama fara camelii
marți, 14 iunie 2011 | By: Dama fara camelii

Bine v-am regasit !

Bine v-am regasit! O perioada am fugit din virtual (si nu de virtual) si asta pentru ca realitatea mi-a dat multicele teme de facut. Daca ar fi sa sintetizez activitatea mea de blogger, din ultima luna, as zice ca nu numai miercurile mele, ci toate zilele mele au fost fara cuvinte. Pe de alta parte, noroc cu provocarea care ne-a aruncat-o Carmen, pentru ca mi-a fost destul de usor, fiind tema impusa, sa arunc cate o fotografie pe piata … blogosferei, astfel incat sa dau senzatia ca inca sunt printre voi.

Incerc de astazi sa-mi reintru in ritm, asa ca va invit sa-mi pasiti pragul ambelor casute virtuale si, eventual, chiar sa faceti si ceva comentarii, ca dovada a trecerii voastre pe acolo!

Semnat: (Aceeasi) Dama fara camelii