sâmbătă, 23 octombrie 2010 | By: Dama fara camelii

Despre cazul lui David

Acum doua zile, fiind in vizita pe la  Tomata, am aflat despre cazul baietelului David, care suferă de o boală numită Hipospadias. Cu alte cuvinte, organele lui genitale nu sunt dezvoltate suficient şi are nevoie urgent sa fie operat, astfel incat sa nu mai aiba dificultati la urinare si, pe viitor, sa nu fie privat de bucuria unei vieţi sexuale. Mai adaug ca parintii lui David au nevoie pentru cele doua interventii chirurgicale, recomandate de medicii straini, de 6000 de euro, suma de care acestia nu dispun.
Cum i-am promis si Tomatei, voi incerca sa pun si eu umarul la aceasta campanie, mai ales ca, din ceea ce vad in jurul nostru, tot cel flamand crede saracului. Cat despre asa-zisii oameni cu bani din Romania sunt convinsa ca nu se vor implica prea multi, atata timp cat presupusul lor ajutor nu este … sub lumina reflectoarelor.
Haideti ca noi, oamenii simpli, sa venim in ajutorul unei mame disperate!

PS: La ora cand scriu aceste randuri, sesizez citind intr-un articol ca, deocamdata, vestile pentru David nu prea sunt bune. Chiar daca operatia, programata initial in noiembrie, a fost amanata pentru luna mai, asta nu inseamna ca nu ne putem mobiliza, in continuare, pentru a-l ajuta pe David.

2 comentarii:

Carla spunea...

Multumesc pentru suport! Sa fie intr-un ceas bun.

Dama fara camelii spunea...

@ Carla - Sper sa-mi aduc si eu macar o mica contributie. Totul este sa nu ne limitam numai la vorbe, ci sa trecem si la fapte.
Ganduri bune!

Trimiteți un comentariu