miercuri, 20 octombrie 2010 | By: Dama fara camelii

Norocul incepatorului

Scriam zilele trecute cum am pus mintenas de un ... blog, ocupandu-ma ca o buna gospodina, mai intai, de amenajarea lui. Doamne, le-am invartit pe-acolo, sectiuni, decoratiuni, culori si multe altele, de le-am ametit. Sincera sa fiu, cred ca imi era mai usor sa mut mobila prin casa. Dar, acum, astea toate de inceput au cam trecut.
Apoi, brusc m-am simtit ca o bloggerita singura pe lume. Ma gandeam ca acum am casa, pardon blog, dar nu prea am ... zestre. Ehei, imi ziceam, cum sa iesi asa in lume, cine-o sa se uite la tine, fato, fara sa ai nimic prin lada de zestre. Nu tu vechime, nu tu experienta, nu tu articole si, mai ales, nu tu un NUME (chiar si necunoscut) scris sus pe firma. Asa ca, mi-am spus in continuare, oi fi tu o dama, desteapta, frumoasa si seara devreme acasa (ca sa scrii!), dar nu ajunge sa te bage in seama lumea buna din blogosfera.
Dar, uite ca m-am inselat si, mai mult de-atat, mi-a suras norocul, ce-i drept, ala al incepatorului. Bun si ala, decat lipsa totala de noroc in gestiune.
Desi, sunt, cum v-am declarat si anterior, la inceput de drum, iar din punctul meu de vedere sunt... in probe, uite ca deja Zamfir a socializat cu moi si, in plus, a dat un link spre blogul meu, dar asta dupa ce m-a vizitat si mi-a lasat ca un musafir respectabil niste comentarii.
Asa ca, bloguiti-ma si pe viitor, dragii mei musafiri !

8 comentarii:

Zamfir de Turda spunea...

Vina este în întregime a ta: lista cuprinde pe cei care m-au băgat în seamă!
Să-ţi spun un secret: şi eu am învăţat tot ca tine, dibuind, buchisind, plângând de ciudă ori făcându-mi un cucui în creştet când săream de pe scaun de bucurie, întrebând, căutând, încercând, ...
Acum, te rog, ia un creion şi o hârtiuţă, cât de mică, şi scrie pe ea: "Zamfir este ORICÂND gata să încerce să mă lămurească pe-acolo pe unde nu mă descurc"! Dacă va reuşi ori ba, este o altă poveste!

Anonim spunea...

si eu tot cu pasi mici, important e sa nu te lasi. mult succes!

Dama fara camelii spunea...

Zamfir de Turda - Multam frumos pentru ca te-ai oferit sa ma ajuti. N-o sa uit, nici gestul, nici propunerea.

redsky2010 - De felul meu sunt o persoana perseverenta, asa ca o sa vezi ca n-o sa ma las cu una cu doua. Chiar imi doresc sa am succes, dar asta pentru a-mi alimenta, hai sa zicem, orgoliul, bata-l vina.

Anonim spunea...

Bravo!Incepatoare-inceptoare, da' vad ca te-ai dichisit tare frumos.
O sa fie in curand inghesuiala in ograda ta :D
Asa ca nu uita: am fost printre primii care ti-au zis "bine-ai venit!"

Dama fara camelii spunea...

balaurdegradina - Pai, biata de mine, vreo trei-patru zile am tot stat cu manecile suflecate si am tot ... dichisit pe ici, pe colo.
Chiar crezi ca o sa fie inghesuiala?
Inteleg ca si de mine depinde, sa fie aerisit, dichisit si, mai ales, sters in permanenta de praf.
Pe cei care mi-au urat "bun venit!", promite dama sa nu-i uite! Si cum sa uiti ca ai vazut un balaur in ograda ta?

Tomata cu scufita spunea...

Iti zic io reteta pentru a fi bagat in seama: scrie bine, din suflet si comenteaza pe alte bloguri. pe cat mai multe. Argumenteaza tot ce spui, comenteaza la subiect si or sa vina cititorii. :)

Anonim spunea...

Nu neaparat norocul incepatorului. Unele bloguri dai de ele, e suficient sa citesti un post si sa iti placa si apoi sa revii pe el tot timpul.
Spor si la cat mai multe articole!!! :)

Dama fara camelii spunea...

@ Tomata cu scufita - Incerc sa scriu din suflet, dar in acelasi timp ma caracterizeaza si un stil usor pamfletar. Multumesc pentru vizita!
@ riendespecial - Si eu ma intorc, ca si in realitate, acolo unde mi-a placut. Multumesc pentru urari!

Trimiteți un comentariu