duminică, 5 decembrie 2010 | By: Dama fara camelii

De Mos Nicolae

In noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii asteapta cu nerabdare cadourile lasate de Mos Nicolae in ghetele frumos lustruite si, cu siguranta, iti amintesti si tu prietene de fosnetul ambalajelor ciocolatelor si bomboanelor sau de mirosul dulce de portocale, din dimineata in care te trezeai, intrebandu-te daca mosul ti-a adus dulciuri sau doar o nuielusa.
Sunt convinsa ca si Oana, Redsky2010, balaur de gradina, TomataBogdan, Denisia, Catalin, Alina, Virtualkid, Gabriela, Aurora si Zamfir, desi nu mai sunt la varsta copilariei, il asteapta, conform traditiei, pe Mos Nicolae ...
 

8 comentarii:

aA spunea...

un mos nicolae plin de cadouri si bucurii!

Tomata cu scufita spunea...

ah, la mine Mosii nu vin anul asta. pentru ca nu ii vreau si n-am dispozitia necesara pentru ei. ma macina o tristete care nu se potriveste cu magia Craciunului si anul asta as vrea sa sar peste el, dar nu se poate. am primit doua bete, sa nu uit ca totusi e sarbatoare.

Anonim spunea...

La mine chiar a fost dragut!!! Eram in vizita la o prietena si am zis hai sa ii facem surpriza si sa ii cumparam ceva de la Mos nicolae. Si Mosul i-a lasat cadoul in ghetute sa le decopere pe ^ dimineata. DOar ca pe ^ dimi cand ne-am trezit si de noi avusese grija mosul si si noi avem cadouri in ghetute :)

cati spunea...

Buna si la tine acasa.
La noi Mosul a ajuns, sper ca si la tine.

Anonim spunea...

Eeee, a venit Mosul? Macar cu-o nuia acolo...

denisia spunea...

A fost... e atata bucurie in jurul meu si imi pare asa rau ca nu am timp sa scriu mai mult despre bucurie... a trecut ceva timp de cand nu am simtit atata fericire...

Catalin spunea...

Anul ăsta am uitat să îl aştept...

Anonim spunea...

pe primul l-am ratat.
poate urmatorul ...

Trimiteți un comentariu