duminică, 27 februarie 2011 | By: Dama fara camelii

Nu e dama de vina !

La inceput de an scriam ... "Nu stiu la voi cum este, dar mie scrisul imi confera o stare de liniste si de mult bine. Asa ca, nu intamplator, mi-am promis ca in 2011 sa ma bucur mai mult de hobby-ul acesta, pe care-l am de cateva luni."
Si uite ca timpul a trecut si dama nu a mai reusit, cu toate promisiunile facute, sa intre in transa, astfel incat sa simta nevoia sa mai astearna cateva randuri pe paginile acestui blog. Ma gandesc ca, desi avand peste saptamana un program destul de incarcat, totusi in week-end dama nu are nicio scuza ca nu si-a facut timp pentru a-si oferi si aceasta bucurie. Si cum ne pricepem sa gasim vinovati in jurul nostru, am stat eu pe ganduri si am tot stat si am tot cugetat cautand un raspuns, care sa ma multumeasca.
SI AM GASIT !  ZELIST ESTE DE VINA ! Auzi la el, ca Dama fara camelii este (inca) , la ora cand scriu, mai tare decat 82,24% dintre bloggeri. Pai cand vezi ca dirigintele asta nu te sanctioneaza ca ai cam chiulit in ultima vreme si te mai si linisteste spunandu-ti ca nu are de ce sa te exmatriculeze, pentru ca inca esti ... in top! Stau sa ma gandesc, cum vine treaba aceasta? Pai altii au raspuns prezent, (aproape) zilnic, la strigarea catalogului bloggerilor, si-au facut temele cu constiinciozitate, iar in timpul liber au iesit in blogosfera, socializand din plin si, poate, totusi nu sunt printre favorizatii sortii.  
In concluzie, daca ZELIST era mai dur si stia sa sanctioneze la timp, cred ca si dama promitea ca se va indrepta, ca va incerca sa nu-si mai dezamageasca colegii, cititorii. Dar asa ... cat timp va simti ca sta confortabil in lista lu' ZE, v-a fi imprevizibila reactia si, implicit, prezenta Damei fara camelii printre voi.

5 comentarii:

CARMEN spunea...

Eu cred ca "de vina" sunt cei care te-au trecut în blogroll, care precis au fost mai activi decât tine. Pentru Topul ZeList conteaza ce relatii si cunostinte ai, nu ce calitate au articolele publicate de tine. Cantitatea conteaza deasemenea, deoarece se iau în seama si clickurile pe care le-a primit pagina ta... deci? ce conteaza locul pe care-l ocupam în ZeList daca nu avem comentarii de la citirorii reali, impresionati de continutul articolelor noastre?!

Flavius spunea...

Servus...
Totusi eu nu m-as increde prea mult in... Ze... E inselator sturlubaticul (si chiar n-am de gand sa il alint!) ;)
toate cele bune!

Dama fara camelii spunea...

# Carmen - Daca prin toamna ma miram si ma intrebam cum sta treaba cu acest top, acum stiu foarte clar care sunt regulile dupa care se realizeaza aceasta ierarhizare. Asa ca te rog sa ma citesti si printre randuri.

#Flavius - Si eu afirm ca se ghideaza dupa reguli incorecte, dar asta nu inseamna ca nu pot sa dau vina pe el, pentru faptul ca m-am cam lasat pe tanjeala. :)

Catalin spunea...

Mai tare decât 48.000 de bloguri...cam asta este media...

aA spunea...

normal ca nu e dama de vina!
si normal ca daca ai gasit altceva mai interesant de facut, blogul mai poate astepta. doar tu hotarasti cum vrei sa fie mai departe. hai succes!

Trimiteți un comentariu