miercuri, 14 septembrie 2011 | By: Dama fara camelii

Azi, fara cuvinte ! (15)

Din nou la scoala
Si din nou la ... Carmen.

7 comentarii:

Max Peter spunea...

Uitându-te la micuţ parcă încerci să-i descoperi mimica feţei: bucuria faţă de ceva nou, un pic de teamă, plăcerea revederii cu colegii, dar şi cheful ăla de joacă, nepotolit fiindcă... vacanţa a fost prea scurtă!

Unknown spunea...

Hai mai bine să jucăm şah cu piese din pluş.

Aniela spunea...

Ce vremuri! M-ai facut nostalgica! O seara frumoasa!

CARMEN spunea...

ale mele nu mai poarta ghiozdan :) sunt deja studente... ma bucur dar parca îmi lipsesc vremurile când erau "pitici" ...

windwhisperer spunea...

e lat in...ghiozdan :)
happy WW

complicatii simple spunea...

Voiam sa va anunt cu timiditate ca ne-am unit vreo 4 bucati blogerasi incepatori si am decis sa facem un blog comun. Daca vei dori sa ne urmaresti incercarile, te asteptam cu drag icisa: http://rokotabu.blogspot.com/. Te asteptam cu comentarii si sugestii.

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Trimiteți un comentariu