vineri, 22 iulie 2011 | By: Dama fara camelii

Caravana filmelor TIFF a poposit si la Pitesti


Caravana TIFF 2011 începe la Piteşti pe 22 iulie, de la h 21.30, cu un film românesc de senzaţie, Ursul, comedia anului 2011, in regia lui Dan Chişu, filmul cu cei mai mulţi spectatori la o proiecţie în aer liber la ediţia TIFF din acest an. 

Pe 23 iulie h 21.30, Caravana TIFF 2011 continuă cu filmul 127 de ore al cunoscutului regizor Danny Boyle, autorul unor filme de succes precum Trainspotting, Sunshine şi Slumdog Millionaire. Filmul spune povestea adevărată a alpinistului Aron Ralston, care s-a salvat după ce un bolovan s-a prăbuşit peste braţul său şi l-a imobilizat într-un canion izolat din Utah.


În data de 24 iulie h 21.30, Caravana TIFF 2011 se încheie la Piteşti cu proiecţia filmului Drumul de întoarcere, care îl aduce pe actorul Dragoş Bucur în faţa publicului din România, într-unul dintre cele mai spectaculoase roluri din cariera sa. El joacă alături de actori precum Ed Harris, Collin Farrell sau Saoirse Ronan în cea mai recentă peliculă semnată Peter Weir (regizorul unor filme precum The Truman Show, Dead Poets Society sau Master and Commander). 
Sursa: vinsieu.ro

PS: Sper ca informatia sa le fie de folos si bloggerilor pitesteni Andrei, GabrielaGina, Geocer sau Oana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu