marți, 19 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Sa va explic ...

Blogul de fata mi l-am imaginat ca pe o ladita in care sa adun, ca zestre, scrierile, muzicile sau chiar fotografiile care m-au atras in peregrinarile mele virtuale. De la capturarea de pe internet, am trecut pe negandite, incurajata fiind si de dvs., la propriile scrieri, pentru ca  am simtit nevoia sa-mi fac cunoscute impresiile sau comentariile. Privind inapoi, va marturisesc ca sunt incantata de ce am realizat si, mai ales, cum am evoluat in aceasta jumatate de an de activitate in campul ... blogosferei.

Cu toate acestea, de Florii am simtit nevoia sa mai "inaugurez" inca un blog, constientienta fiind ca imi va fi dificil sa gestionez doua in acelasi timp. Cu vreo saptamana inainte, cainele meu de incredere, Feedjit, m-a atentionat de faptul ca traficul creste intr-un mod de-a dreptul ametitor. Eram atat de incantata de acest lucru, incat, in acele zile, am si scris un articol pe acest subiect. Interesant este ca usor, usor mi s-a parut nedrept sa am succes cu ceva selectat de pe internet, atata timp cat unii considera ca scriu binisor. 
Si, uite, asa se face ca mi-am dorit sa am o pagina numai pentru scrierile mele, o pagina in care, prin ceea ce fac, sa militez impotriva abuzului de copy-paste. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu